Nieuwe inwoners bezoeken de `Schatkist van Overijssel` in Paasloo. Onder de indruk van de magie van de kunstbunker

Paasloo - Ik fiets hier vaak langs en zie steeds op mijn kaart dat er ergens een kunstbunker moet liggen. Maar waar precies? Daar was ik wel benieuwd naar. Dus toen deze excursie op het programma stond, heb ik me daar direct voor aangemeld.´ Marko Oudenaarden woont...

Lees het volledige artikel bij Steenwijkercourant.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Nieuws door Steenwijkercourant. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Extern
  2. Nieuwe inwoners bezoeken de `Schatkist van Overijssel` in Paasloo. Onder de indruk van de magie van de kunstbunker

Gerelateerde berichten