Nieuw-Apostolische Kerk

Nieuw-Apostolische Kerk is een Christelijke kerk gelegen aan De Vesting 6 in Steenwijk.

Meer informatie over Nieuw-Apostolische Kerk in Steenwijk

De Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland organiseert kerkdiensten op zondag om 10.00 uur en op woensdag om 20.00 uur. Er kunnen wijzigingen zijn in de kerkdiensten, dus het is belangrijk om de website te raadplegen. Op de website van de kerk is er informatie te vinden over de visie en missie van de kerk, evenals nieuwsbrieven en actuele evenementen. Er wordt bijvoorbeeld verslag gedaan van een orkestweekend en aangekondigd dat er een landelijke muziekdag zal plaatsvinden op 18 november. Verder wordt er melding gemaakt van belangrijke gebeurtenissen, zoals de aankondiging van de ambtsrust en wijding van een nieuwe apostel, en het landelijk jeugdweekend in Dronten. Ook worden er vragen beantwoord door apostel Stefan Pöschel en wordt er een bijbelwoord van de dag gegeven. Het contactadres van de kerk is te vinden op de website.

Wil je weten wat Nieuw-Apostolische Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw-Apostolische Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw-Apostolische Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw-Apostolische Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Nieuw-Apostolische Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw-Apostolische Kerk

Bezoekers bekeken ook