Mixed Hockey Club "Steenwijk"

Mixed Hockey Club "Steenwijk" is een Hockeyclub gelegen aan Middenweg 14 in Steenwijk.

Meer informatie over Mixed Hockey Club "Steenwijk" in Steenwijk

Welkom bij MHC Steenwijk! Bij MHC Steenwijk organiseren ze het FKHT op 9 juli en ze nodigen iedereen uit om hieraan deel te nemen. Daarnaast is er nieuws over de Volvo Clubbonus. Bij hockey zijn er verschillende schema's beschikbaar, zoals het wedstrijdschema, trainingsschema en arbitrageschema. Ook is er informatie beschikbaar over de club, zoals hoe je lid kunt worden, Funkey Hockey en informatie voor nieuwe leden. Daarnaast is er informatie over sponsoring en de sponsoren van de club, en er zijn mogelijkheden om contact op te nemen. Het adres van MHC Steenwijk is Middenweg 14, Sportpark Nieuwe Gagels, 8332 CZ Steenwijk. Het KVK-nummer is 05047481 en de contactgegevens van de penningmeester zijn William Winters en het emailadres is penningmeester@mhc-steenwijk.nl.

Wil je weten wat Mixed Hockey Club "Steenwijk" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mixed Hockey Club "Steenwijk" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club "Steenwijk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club "Steenwijk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Mixed Hockey Club "Steenwijk" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mixed Hockey Club “Steenwijk”

Bezoekers bekeken ook