Miss Mendel

Miss Mendel is een Wenkbrauwbar gelegen aan Woldpromenade 35 in Steenwijk.

Meer informatie over Miss Mendel in Steenwijk

Maak kennis met Miss Mendel, dé wenkbrauwspecialist in Steenwijk. Veel vrouwen hebben problemen met hun wenkbrauwen, zoals te veel epileren, een verkeerde vorm of wenkbrauwen die niet sprekend genoeg zijn. Voor Miss Mendel is dit juist een geweldige uitdaging. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals Powder Brows, Henna wenkbrauwen en Brow Classic. Met Powder Brows krijg je semi-permanente wenkbrauwen met een prachtig ombre-effect. Henna wenkbrauwen zorgen voor mooie volle wenkbrauwen met een donkere kleur en schaduw op de huid. Brow Classic zorgt voor goed gevormde en gestylede wenkbrauwen die je gezicht accentueren en een open blik creëren. Bij Miss Mendel helpen ze je de perfecte shape voor jouw gezicht te vinden, zodat je stralend en vol zelfvertrouwen de salon uitloopt.

Wil je weten wat Miss Mendel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miss Mendel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miss Mendel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miss Mendel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Miss Mendel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miss Mendel

Bezoekers bekeken ook