Majoja

Majoja is een Sportmedisch centrum gelegen aan Steenwijkerdiep 42 in Steenwijk.

Meer informatie over Majoja in Steenwijk

Majoja is een praktijk die een holistische aanpak hanteert bij het genezen van klachten. Ze werken met verschillende therapieën om de oorzaak van de klacht aan te pakken en streven naar een zo goed mogelijk resultaat. De inzichten die tijdens de behandeling worden verkregen, helpen de cliënten om een goede basis te creëren en de klacht grondig aan te pakken. Als geregistreerd therapeut valt Majoja onder de WKKgz-regeling en houden ze zich aan de privacywet AVG. De praktijk wordt geleid door Coby Nuis en is uitsluitend geopend op afspraak.

Wil je weten wat Majoja verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Majoja of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Majoja? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Majoja het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Majoja reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Majoja

Bezoekers bekeken ook