M.K. Timmer & Klussenbedrijf

M.K. Timmer & Klussenbedrijf is een Klusbedrijf gelegen aan Oostwijkstraat 14 in Steenwijk.

Meer informatie over M.K. Timmer & Klussenbedrijf in Steenwijk

MK Timmer en Klussenbedrijf is een professioneel klussenbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in kleine klussen, aanbouw en verbouwingsprojecten. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij elke klus wordt er een initieel gesprek gevoerd om de wensen van de klant vast te leggen en een op maat gemaakte offerte aan te bieden. Door hun ervaring kunnen ze een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren. Je kunt bij hen terecht voor zowel kleine als grote klussen. Voor meer informatie over hun diensten kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat M.K. Timmer & Klussenbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M.K. Timmer & Klussenbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M.K. Timmer & Klussenbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.K. Timmer & Klussenbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar M.K. Timmer & Klussenbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M.K. Timmer & Klussenbedrijf

Bezoekers bekeken ook