Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh

Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh is een Installatiebedrijf gelegen aan Koematen 50 in Steenwijk.

Meer informatie over Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh in Steenwijk

Coelingh is een veelzijdig installatiebedrijf dat zich bezighoudt met verschillende soorten werkzaamheden. Ze bieden installatiewerk aan op het gebied van gas, water, elektra, koeling, verwarming, en meer. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in sanitair, van toiletten tot complete badkamers, inclusief advies en ontwerp. Ze bieden ook verduurzamingsoplossingen aan, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Coelingh heeft ook service- en onderhoudscontracten waarbij ze regelmatig onderhoud uitvoeren en 24/7 beschikbaar zijn voor storingen. Het bedrijf levert ook industriële reinigingsmiddelen en staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Ze zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren en bedienen de regio Steenwijkerland. De contactgegevens van Coelingh zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loodgieters-Installatiebedrijf Coelingh

Bezoekers bekeken ook