Lokken Keramiek

Lokken Keramiek is een Keramiekfabrikant gelegen aan Korte Venen 30 in Steenwijk.

Meer informatie over Lokken Keramiek in Steenwijk

Lokken Keramiek is een keramiek leverancier in Nederland die trendy keramische bloempotten, vazen en schalen aanbiedt. Ze hebben een groot aanbod aan kleuren, van licht tot donker, glanzend, mat en met structuur. Ze kunnen keramiek leveren in meer dan 350 standaard kleuren en ontwikkelen ook nieuwe kleuren zoals de Stone kleuren. Lokken Keramiek biedt ook verschillende nabewerkingen aan, zoals een scratched oppervlak of een handgemaakte look met de "handmade ribbel". Ze hebben een breed assortiment aan bloempotten, vazen en schalen in verschillende vormen en maten. Als uw gewenste model niet in hun assortiment zit, kunt u contact met hen opnemen voor meer mogelijkheden. Lokken Keramiek zorgt ervoor dat uw aardewerk product een eigen uitstraling krijgt.

Wil je weten wat Lokken Keramiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lokken Keramiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lokken Keramiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lokken Keramiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Lokken Keramiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lokken Keramiek

Bezoekers bekeken ook