Lijstenmakerij Steenwijk

Lijstenmakerij Steenwijk is een Winkel voor fotolijsten gelegen aan Woldpromenade 6 in Steenwijk.

Meer informatie over Lijstenmakerij Steenwijk in Steenwijk

Bij Lijstenmakerij Steenwijk vind je een ruime keuze aan aluminium en houten lijsten voor elk interieur. Ze hebben ook wissellijsten, baklijsten, glas en ophangsystemen. Naast het inlijsten van kunstwerken bieden ze ook losse passe-partouts, glasvervanging en lijstreparatie aan. Je kunt vrijblijvend advies krijgen in de winkel, het liefst met je eigen kunstwerk, om de mogelijkheden te bespreken. Voor prijsopgaves is het niet altijd mogelijk om telefonisch of via e-mail te communiceren, dus het beste is om langs te komen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:00, op zaterdag van 10:00 tot 12:00 en van 12:30 tot 16:00. Ze zijn gesloten op maandag, zondag en koopavonden. Het adres is Woldpromenade 6, 8331JG Steenwijk, en het telefoonnummer is 0521-511247.

Wil je weten wat Lijstenmakerij Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lijstenmakerij Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lijstenmakerij Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lijstenmakerij Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Lijstenmakerij Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lijstenmakerij Steenwijk

Bezoekers bekeken ook