Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Tukseweg 50 in Steenwijk.

Meer informatie over Lidl in Steenwijk

In deze tekst worden verschillende categorieën en aanbiedingen in de webshop van Lidl genoemd. Er zijn onder andere sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear te bekijken. Daarnaast is er extra korting beschikbaar met Lidl Plus. Verder worden er merken zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara genoemd. Er is contactinformatie beschikbaar en er wordt verwezen naar de mogelijkheid om de nieuwsbrief te ontvangen. Ook worden de betalingsmogelijkheden en levering genoemd, evenals de Lidl app en social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook