La Barca

La Barca is een Poolcentrum gelegen aan Burgemeester Goeman Borgesiusstraat 46 in Steenwijk.

Meer informatie over La Barca in Steenwijk

La Barca is een plek waar je terecht kunt voor heerlijke cocktails met vers fruit en lekker eten, zoals pizza's uit de steenoven en bitterballen. Daarnaast organiseren ze ook leuke events, zoals feestjes en pooltoernooien, en kun je er Formule 1 kijken op een grote ambilight tv. La Barca is er voor jong en oud en is sinds 2020 geopend. Je kunt hen volgen op Instagram en je vindt hen op de Burgemeester GoemanBorgesiusstraat in Steenwijk. De openingstijden variëren per dag, maar ze zijn gesloten op maandag en dinsdag en open van 19:00 tot 00:00 uur op woensdag en donderdag, van 17:00 tot 00:00 uur op vrijdag en van 17:00 tot 02:00 uur op zaterdag.

Wil je weten wat La Barca verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Barca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Barca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Barca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar La Barca reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Barca

Bezoekers bekeken ook