Kornelis Caps & Closures

Kornelis Caps & Closures is een Kunststofproductiebedrijf gelegen aan Eesveenseweg 2 in Steenwijk.

Meer informatie over Kornelis Caps & Closures in Steenwijk

Kornelis is een bedrijf dat al meer dan 80 jaar doppen en sluitingen produceert voor verschillende producten. Ze bieden zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun innovatie. Het bedrijf begon in 1936 en is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in binnen- en buitenland. Ze leveren doppen en sluitingen voor allerlei soorten producten en hechten veel waarde aan kwaliteit en verzegeling. Ze streven naar duurzaamheid en gebruiken milieubewuste materialen. Kornelis gelooft in teamwork en blijft elke dag leren en innoveren. Ze hebben verschillende doppen en sluitingen in hun assortiment en bieden ook duurzame oplossingen, zoals volledig recyclebare strooidoppen. Het bedrijf nodigt mensen uit om hen te bezoeken tijdens beurzen en evenementen en ze hebben verschillende certificaten en prijzen ontvangen.

Wil je weten wat Kornelis Caps & Closures verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kornelis Caps & Closures of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kornelis Caps & Closures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kornelis Caps & Closures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kornelis Caps & Closures reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kornelis Caps & Closures

Bezoekers bekeken ook