Kindcentrum Claus

Kindcentrum Claus is een Basisonderwijs gelegen aan Middenweg 6 in Steenwijk.

Meer informatie over Kindcentrum Claus in Steenwijk

Kindcentrum Claus in Steenwijk biedt christelijk basisonderwijs en kinderopvang onder één dak. Ze werken samen met ouders aan de ontwikkeling van kinderen en hechten veel waarde aan ouderbetrokkenheid. De expeditie begint al bij de zwangerschap, waarbij ze een kansrijke start bieden op de voor- en buitenschoolse opvang en peuteropvang. Ze willen kinderen eigenaar maken van hun eigen leerproces en laten hen nieuwsgierig en betrokken leren in de echte wereld. Het kindcentrum biedt passend onderwijs voor elk kind, met extra uitdaging in de Plusgroep of de Kwadraat-afdeling, en praktijkklas voor kinderen die liever met hun handen werken. Daarnaast bieden ze een fijne en veilige plek voor iedereen, wereldoriëntatie op hun Jeelo-school, duurzame relaties en samenwerking, ruime opvangtijden en gepersonaliseerd ontdekkend leren. Ze beantwoorden veelgestelde vragen over afmelding, ziekte, tarieven en VVE-methodes. Het kindcentrum heeft registratienummers voor alle kindcentra en biedt ook fulltime Kwadraatonderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Ze hebben vakantieperioden en verschillende manieren van communicatie met ouders. Het kindcentrum valt onder Accrete en wil kinderen laten vertrouwen op zichzelf en hun mogelijkheden tijdens de Expeditie Accrete. Er zijn ook actuele ontwikkelingen en vacatures beschikbaar.

Wil je weten wat Kindcentrum Claus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindcentrum Claus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum Claus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum Claus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kindcentrum Claus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindcentrum Claus

Bezoekers bekeken ook