Keurslagerij Harry Mulder V.O.F.

Keurslagerij Harry Mulder V.O.F. is een Slagerij gelegen aan Weemstraat 61 in Steenwijk.

Meer informatie over Keurslagerij Harry Mulder V.O.F. in Steenwijk

Welkom bij Harry Mulder, de Keurslager in Steenwijk. Hier staan wij dagelijks voor u klaar met heerlijke zelfgemaakte producten. Als ambachtelijke Keurslager maken wij bijna alle producten zelf, zoals bijvoorbeeld onze ouderwets lekkere worsten. Ook zijn wij het adres voor heerlijke hapjes, saladeschotels en belegde broodjes, U kunt bij ons ook gemakkelijk online bestellen. Onze vaste bezorgdag is donderdag (of eventueel in overleg). De bezorgkosten zijn € 2,50. Daarnaast hebben we iedere week een ander weekmenu met elke dag drie verschillende warme maaltijden. Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Onze Keurslagerij is onze trots en we werken uitsluitend met scharrelvlees. Daarnaast kun je bij ons cadeaukaarten kopen en verzilveren.

Wil je weten wat Keurslagerij Harry Mulder V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Harry Mulder V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Harry Mulder V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Harry Mulder V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Keurslagerij Harry Mulder V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Harry Mulder V.O.F.

Bezoekers bekeken ook