Kapsalon Lady Barbier

Kapsalon Lady Barbier is een Haarverzorging gelegen aan Woldpromenade 38 in Steenwijk.

Meer informatie over Kapsalon Lady Barbier in Steenwijk

Welkom bij Lady Barbier, een expert in knippen, kleuren en kijken. Ze bieden eerlijk advies en kijken naar wat bij jou past, zoals je gezicht, ogen, kleding en stijl. Ze zijn ook goed in luisteren en samen met jou komen ze op het beste idee. Zelfs als je al tevreden bent met je kapsel, vinden ze het leuk om je te knippen of kleuren en verzinnen ze misschien een kleine twist om je haar nog mooier te maken. Ze zijn thuis in zowel lang haar als kort haar en houden van felle kleuren en zachte tinten. Ze geven graag advies over verzorging en styling van je haar en geven tips zodat je het zelf ook moeiteloos in model kunt krijgen. Voor het oefenen kun je altijd bij hen langs komen. Lady Barbier is gevestigd in een nieuw pand op de hoek van de Woldpromenade in Steenwijk, waar ooit de kapperszaak de Barbier van Alien's vader begon. Het nieuwe pand is een upgrade met meer ruimte voor creatieve ideeën, maar de vertrouwde warme sfeer is gebleven. In de gezellige dameskapsalon zijn alle 'lady's' welkom, inclusief kinderen. Lady Barbier staat voor je klaar en nodigt je uit om eens een kijkje te komen nemen in hun mooie kapsalon.

Wil je weten wat Kapsalon Lady Barbier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Lady Barbier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Lady Barbier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Lady Barbier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kapsalon Lady Barbier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Lady Barbier

Bezoekers bekeken ook