Kano-Avonturen.nl

Kano-Avonturen.nl is een Kanogebied gelegen aan Burg H.G. Reinenstraat 3 in Steenwijk.

Meer informatie over Kano-Avonturen.nl in Steenwijk

Kano-Avonturen.nl biedt kano-excursies aan in het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Deze excursies worden geleid door ervaren gidsen en kunnen volledig op maat worden gemaakt. Of je nu wilt kanoën met een gids, zelf je route wilt bepalen of een tour wilt samenstellen, bij Kano-Avonturen.nl is het allemaal mogelijk. Met hun expertise zorgen ze ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur en de rust van het nationale park Weerribben-Wieden. Of je nu een beginner bent of een ervaren kanoër, iedereen is welkom om deel te nemen aan de kanotochten. Plan je volgende avontuur bij Kano-Avonturen.nl en ontdek de schoonheid van Weerribben-Wieden.

Wil je weten wat Kano-Avonturen.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kano-Avonturen.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kano-Avonturen.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kano-Avonturen.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Kano-Avonturen.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kano-Avonturen.nl

Bezoekers bekeken ook