Juwelier Maas

Juwelier Maas is een Juwelier gelegen aan Oosterstraat 23 in Steenwijk.

Meer informatie over Juwelier Maas in Steenwijk

Juwelier Maas is verhuisd naar een nieuw pand aan de Oosterstraat 23 in Steenwijk. In de nieuwe winkel zijn schuifdeuren geplaatst die energie- en gasbesparing opleveren en de toegankelijkheid verbeteren voor iedereen, inclusief mindervaliden. Hoewel niet alle artikelen zichtbaar zijn in de webshop, is de collectie in de winkel veel groter. Het team van Juwelier Maas bestaat uit 8 deskundige medewerkers die graag advies geven en veel aandacht besteden aan een mooie verpakking. Klanten kunnen nu ook loyaliteitspunten sparen zowel online als in de fysieke winkel. Juwelier Maas biedt een brede collectie sieraden van merken zoals Silk, Zinzi, Sparkling Jewels, Pandora, Josh, Fossil en meer. Daarnaast is er een ruime keuze aan horlogemerken zoals Seiko, Lorus, Tommy Hilfiger, Zinzi, Fossil, Jacob Jensen & Danish Design. Juwelier Maas is de juwelier in de omgeving van Steenwijk en biedt een uitgebreid assortiment horloges en sieraden.

Wil je weten wat Juwelier Maas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juwelier Maas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juwelier Maas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juwelier Maas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Juwelier Maas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juwelier Maas

Bezoekers bekeken ook