Hunkemöller

Hunkemöller is een Lingeriewinkel gelegen aan Oosterstraat 14 in Steenwijk.

Meer informatie over Hunkemöller in Steenwijk

Bij Hunkemöller Steenwijk kun je terecht voor al je favoriete lingerie en meer! De winkel is gevestigd in de drukste winkelstraat van Steenwijk en is goed bereikbaar. Je kunt gratis parkeren in de buurt met een parkeerschijf. In de winkel zijn er extra grote paskamers en is er ook toegang voor rolstoelen. Mocht je maat niet meer beschikbaar zijn, dan kunnen de lingerie specialisten deze voor je bestellen en gratis naar de winkel laten sturen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en elke laatste zondag van de maand. Hunkemöller is de lingerie specialist van Nederland en heeft naast lingerie ook andere producten zoals pyjama's, bikini's, sportkleding en beauty. In de winkel bieden ze services aan zoals een bh fit service waar je gratis je maat kunt laten opmeten, click & collect waar je online bestelling gratis in de winkel kunt laten bezorgen en order in store waar de lingerista's het juiste product voor je kunnen bestellen.

Wil je weten wat Hunkemöller verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hunkemöller of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hunkemöller? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hunkemöller het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Hunkemöller reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hunkemöller

Bezoekers bekeken ook