Huidverzorgingsstudio Marleen

Huidverzorgingsstudio Marleen is een Schoonheid gelegen aan Het Ravelijn 4 in Steenwijk.

Meer informatie over Huidverzorgingsstudio Marleen in Steenwijk

Marleen van Setten is de eigenaar van schoonheidssalon Huidverzorgingsstudio Marleen en heeft veel expertise op het gebied van huidbehandelingen. De behandelingen in haar salon gaan verder dan de reguliere schoonheidsspecialist en worden aangepast aan de huidconditie van de klant. In samenwerking met een gediplomeerd huidtherapeut kunnen ze ook laserbehandelingen uitvoeren, waarvan sommige vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. De salon is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging en werkt samen met huidtherapeut Ivana van Cosmetique Totale. Ze bieden ook laserontharing aan, waarbij na 6 tot 10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid wordt bereikt. Daarnaast biedt Marleen ook reguliere schoonheidsbehandelingen aan en werkt ze volgens de kernwaarden van kwaliteit, kennis, kunde, hygiëne, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. De salon is aangesloten bij de branchevereniging voor schoonheidsspecialisten, ANBOS. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Marleen van Setten via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wil je weten wat Huidverzorgingsstudio Marleen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidverzorgingsstudio Marleen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidverzorgingsstudio Marleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidverzorgingsstudio Marleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Huidverzorgingsstudio Marleen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidverzorgingsstudio Marleen

Bezoekers bekeken ook