HEMA Steenwijk

HEMA Steenwijk is een Warenhuis gelegen aan Oosterstraat 77-79 in Steenwijk.

Meer informatie over HEMA Steenwijk in Steenwijk

Bij HEMA Steenwijk kun je terecht voor diverse producten. Ze hebben een assortiment van taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en een restaurant. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je de bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Het is mogelijk om artikelen binnen 30 dagen te retourneren of om te ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. In de HEMA winkels kun je ook oude apparaten inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. HEMA Steenwijk heeft ook nabijgelegen locaties in Gorredijk, Nieuwleusen, Oosterwolde, Hoogeveen, Emmeloord, Meppel, Wolvega, Staphorst, Genemuiden en Heerenveen.

Wil je weten wat HEMA Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar HEMA Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Steenwijk

Bezoekers bekeken ook