GOLF-X Steenwijk

GOLF-X Steenwijk is een Golfwinkel gelegen aan Woldmeentherand 11 in Steenwijk.

Meer informatie over GOLF-X Steenwijk in Steenwijk

In de golfwinkel van Golf-X vindt u golfmode van populaire merken en kunt u terecht voor al uw golfuitrusting, van tee tot bal. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 16:15 uur. Op maandag en dinsdag is de winkel gesloten en er is geen koopavond. Als u op zoek bent naar een bepaalde maat of kleur, kunt u contact opnemen met de winkel. Daarnaast biedt Golf-X ook golflessen aan, gegeven door teaching pro Meinard Lutterop. Tijdens privélessen krijgt u gedetailleerde instructies en praktische tips om uw golfspel te verbeteren. De lessen worden gegeven van woensdag tot en met zaterdag, maar u dient wel een afspraak te maken. Ook kunt u bij Golf-X terecht voor clubfitting, waarbij er gekeken wordt naar alle factoren die uw golfspel beïnvloeden. Voor een afspraak kunt u bellen naar Golf-X. De clubfitting is beschikbaar van woensdag tot en met zaterdag. Het navigatieadres van Golf-X is Woldmeentherand 1, 8332 JE Steenwijk en u kunt contact opnemen via info@golf-x.nl of telefonisch via 0521 - 20 00 00.

Wil je weten wat GOLF-X Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GOLF-X Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GOLF-X Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GOLF-X Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar GOLF-X Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GOLF-X Steenwijk

Bezoekers bekeken ook