Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, het bouwen van een woning, Aasingel 16, Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, het bouwen van een woning, Aasingel 16, Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Locatie: Aasingel 16 8332MG SteenwijkZaakomschrijving: het bouwen van een woningZaaknummer: Z2024-00000043Activiteiten: bouwen van een bouwwerk [art. 2.1.1.a]Wij verlengen eenmalig de beslistermijnBurgemeester en wethouders van Steenwijkerland maken bekend dat de beslistermijn voor bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning is verlengd met zes weken.Tegen het besluit om de beslistermijn te verlengen kunt u geen bezwaar makenAls u het niet eens bent met het definitieve besluit kunt u daartegen bezwaar maken.Waarom publiceren wij dit bericht?Eerder hebben wij bekendgemaakt dat wij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. Hiermee laten wij u weten dat wij langer de tijd hebben om een besluit hierover te nemen. Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht.Heeft u vragen?Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0521 of via omgevingsvergunning@steenwijkerland.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2024-00000043 noemen?

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 28-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. gmb-2024-89236

Gerelateerde berichten