Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het toevoegen van een entree ter hoogte van de Gedempte Turfhaven en het aanleggen van een verbindingspad naar de kettingbrug bij Park Rams Woerthe in Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het toevoegen van een entree ter hoogte van de Gedempte Turfhaven en het aanleggen van een verbindingspad naar de kettingbrug bij Park Rams Woerthe in Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Datum ontwerpbesluit: 14-02-2024Datum publicatie:20-2-2024Locatie: Gasthuislaan 2, 8331MX SteenwijkZaakomschrijving: het toevoegen van een entree en aanleggen van een verbindingspadZaaknummer: Z2023-00011405Activiteiten: slopen, verstoren, verplaatsen of wijzigen van een beschermd monument [art. 2.1.1.f], uitvoeren van een werk [art. 2.1.1.b]Wij hebben een ontwerpbesluit omgevingsvergunning genomenBurgemeester en wethouders van Steenwijkerland maken bekend dat voor bovengenoemde aanvraag een ontwerpbesluit is genomen. Een ontwerp-omgevingsvergunning is een besluit dat we van plan zijn te nemen. Het definitieve besluit wordt na de periode van de zienswijze genomen.Het ontwerpbesluit en de bijlagen bekijken?Dit kan vanaf de datum van deze publicatie tot zes weken daarna. U kunt de documenten op de volgende manieren bekijken:- Digitaal via https://mijnpublicaties.nl- Aan de balie, maak hiervoor een afspraak. Dit doet u via https://steenwijkerland.mijnafspraakmaken.nl/ of bel naar 14 0521. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2023-00011405 noemen?Bent u het niet eens met dit ontwerpbesluit?U kunt uw mening of reactie geven over dit ontwerpbesluit. Dit noemen wij een zienswijze. U kunt uw mening of reactie geven vanaf de datum van deze publicatie tot zes weken daarna. Deze zienswijze kunt u op de volgende manieren indienen:- Schriftelijke zienswijze stuurt u aan burgemeester en wethouders van de gemeente Steenwijkerland, Postbus 162, 8330 AD Steenwijk- Digitaal via info@steenwijkerland.nl- Voor een mondelinge zienswijze kunt u bellen naar telefoonnummer 14 0521Heeft u vragen?Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0521 of mail naar omgevingsvergunning@steenwijkerland.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2023-00011405 noemen?

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 21-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. gmb-2024-75634

Gerelateerde berichten