Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het realiseren van een entree trap aan de Markt 38 in Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het realiseren van een entree trap aan de Markt 38 in Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontvangstdatum: 22-04-2024Locatie: Markt 38, 8331HJ SteenwijkZaakomschrijving: het realiseren van een entree trapZaaknummer: Z2024-00003447Activiteiten:Wij hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangenBurgemeester en wethouders van Steenwijkerland maken bekend dat zij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen.De aanvraag en bijlagen bekijken? Maak hiervoor een afspraakDit doet u via omgevingsvergunning@steenwijkerland.nl of bel naar 14 0521. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2024-00003447 noemen?U kunt nu nog niet reagerenIn een latere fase van de aanvraag kan een zienswijze of een bezwaar-/beroepschrift worden ingediend.Wanneer nemen wij een besluit over de aanvraag?Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en hierop reageren.Waarom publiceren wij dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij ons aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.Heeft u vragen?Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0521 of via omgevingsvergunning@steenwijkerland.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2024-00003447 noemen?

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen desteenwijk
  2. gmb-2024-179743

Gerelateerde berichten