Aanvraag omgevingsvergunning voor het veranderen van de bovenste appartementen aan de Nicolaas ter Maethstraat 2 in Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het veranderen van de bovenste appartementen aan de Nicolaas ter Maethstraat 2 in Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ingekomen verzoek om omgevingsvergunningKenmerk: Z2023-00012420Ingekomen: 07-12-2023Locatie: Nicolaas ter Maethstraat 2, 8331KM SteenwijkProjectomschrijving: het veranderen van de bovenste appartementenHet betreft hier uitsluitend een kennisgeving. Eventuele bezwaren kunnen pas worden ingediend nadat over de plannen is beslist.Aangevraagde en afgegeven (omgevings)vergunningen kunt u digitaal opvragen via www.steenwijkerland.nl/Inwoners/bouwen_en_wonen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. gmb-2023-527714

Gerelateerde berichten