Ontwerp bestemmingsplan Steenwijk - Zuidoost

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp bestemmingsplan Steenwijk - Zuidoost.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Steenwijk Zuidoost fase 1' van de gemeente Steenwijkerland ligt ter inzage. Het plan heeft betrekking op de bouw van maximaal 270 woningen op het terrein van de voormalige tapijtfabriek Betab/Crilux. Het moet een toekomstbestendige wijk worden. Bij de ontwikkeling ligt de nadruk o.a. op klimaatadaptatie en biodiversiteit. Enkele woningen aan den Kallenkoterallee zijn ook in het plangebied opgenomen. De stukken liggen van 13 december 2023 t/m 23 januari 2024 ter inzage in het gemeentehuis, Vendelweg 1 te Steenwijk (tijdens openingstijden). Daarnaast kunt u het ontwerp raadplegen via https://www.ruimtelijkeplannen.nl/view?planidn=NL.IMRO.1708.STWZuidOostfase1BP-ON01De bestanden zijn beschikbaar op het webadres: https://publiek.tercera-ro.nl/officieel/1708/NL.IMRO.1708.STWZuidOostfase1BP-ON01Ontwerp hogere waarde Wet geluidhinderBurgemeester en wethouders hebben een ontwerpbesluit genomen om hogere waarde vast te stellen op basis van de Wet geluidhinder, vanwege het wegverkeer in de omgeving van het plangebied. Dit ontwerpbesluit is onderdeel van het ontwerp bestemmingsplan.Reageren?Over het ontwerp bestemmingsplan kan iedereen t/m 23 januari 2024 mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Steenwijkerland, Postbus 162, 8330 AD Steenwijk.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. gmb-2023-527707

Gerelateerde berichten