Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure voor het bouwen van een woning aan de Johan Willem Frisolaan 4A in Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure voor het bouwen van een woning aan de Johan Willem Frisolaan 4A in Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedureKenmerk: Z2023-00011150Verzenddatum besluit:Locatie: Johan Willem Frisolaan 4A, 8333ED Steenwijk.Projectomschrijving: het bouwen van een woningLATEN STAAN OF VERWIJDEREN: Deze omgevingsvergunning bevat een afwijking van het bestemmingsplan.Binnen 6 weken na de verzenddatum kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Het bezwaarschrift richt u, tenzij anders vermeld, aan burgemeester en wethouders, postbus 162, 8330 AD Steenwijk. U kunt de voorzieningenrechter verzoeken om een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen, wanneer een spoedeisende beslissing op het bezwaarschrift noodzakelijk is. Dit verzoek richt u aan: de voorzieningenrechter van Rechtbank Overijssel, Zittingsplaats Zwolle, postbus 10067, 8000 GB Zwolle.Aangevraagde en afgegeven (omgevings)vergunningen kunt u digitaal opvragen via www.steenwijkerland.nl/Inwoners/bouwen_en_wonen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. gmb-2023-527454

Gerelateerde berichten