Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure voor het aanleggen van een parkeerterrein met een fietsenstalling aan de Produktieweg 16 in Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure voor het aanleggen van een parkeerterrein met een fietsenstalling aan de Produktieweg 16 in Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedureKenmerk: Z2023-00010146Verzenddatum besluit: 04-12-2023Locatie: Produktieweg 16, 8331LK SteenwijkProjectomschrijving: het aanleggen van een parkeerterrein met een fietsenstallingBinnen 6 weken na de verzenddatum kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Het bezwaarschrift richt u, tenzij anders vermeld, aan burgemeester en wethouders, postbus 162, 8330 AD Steenwijk. U kunt de voorzieningenrechter verzoeken om een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen, wanneer een spoedeisende beslissing op het bezwaarschrift noodzakelijk is. Dit verzoek richt u aan: de voorzieningenrechter van Rechtbank Overijssel, Zittingsplaats Zwolle, postbus 10067, 8000 GB Zwolle.Aangevraagde en afgegeven (omgevings)vergunningen kunt u digitaal opvragen via www.steenwijkerland.nl/Inwoners/bouwen_en_wonen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. gmb-2023-523103

Gerelateerde berichten