Gezondheidscentrum Steenwijkerland

Gezondheidscentrum Steenwijkerland is een Medische kliniek gelegen aan Sluisweg 2 in Steenwijk.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Steenwijkerland in Steenwijk

Noorderboog is een zorgorganisatie die gespecialiseerde zorg, behandeling en begeleiding biedt aan mensen met de ziekte van Parkinson. Daarnaast is Noorderboog ook de grootste aanbieder van ouderenzorg in de regio. Ze bieden ook online colleges aan over het immuunsysteem. Noorderboog heeft verschillende locaties waar mensen zelfstandig kunnen wonen en er zijn regelmatig vacatures beschikbaar. Ze zijn ook op zoek naar vrijwilligers. Daarnaast bieden ze behandelingen aan en hebben ze gespecialiseerde afdelingen voor geriatrische revalidatiezorg en dementie op jonge leeftijd. Noorderboog heeft ook een nieuwssectie waarin ze onder andere schrijven over slimme continentiezorg en een uniek initiatief met betrekking tot dementie op jonge leeftijd. Tot slot hebben ze recentelijk erkenning gekregen voor hun regionale expertisecentrum.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Steenwijkerland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Steenwijkerland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Steenwijkerland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Steenwijkerland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Gezondheidscentrum Steenwijkerland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Steenwijkerland

Bezoekers bekeken ook