Fun Fit Steenwijk

Fun Fit Steenwijk is een Bootcamp gelegen aan in .

Meer informatie over Fun Fit Steenwijk in

Samenvatting: Bij Fun Fit kun je op een leuke manier fit worden met behulp van personal training. Samantha van der Zweerde biedt persoonlijke begeleiding en helpt je met zowel fysieke als mentale motivatie om je doelen te bereiken. Samen kijken jullie naar wat jij nodig hebt, of het nu gaat om inzicht in gezonde voeding, het vasthouden van een trainingsritme of techniektraining. Bij Fun Fit sport je waar en wanneer je wilt, met beschikbare plekken op maandag en vrijdag. Samantha is een personal trainer, dertiger en moeder van 2 kinderen, en ze hoopt jou te kunnen helpen ontspannen en plezier te vinden in sporten. Ze biedt ook duo- en small group training aan, waarbij je samen met een partner of in een groep kunt sporten. Daarnaast heeft Samantha expertise op het gebied van sporten tijdens de zwangerschap en het herstel na de bevalling. Ze kan je helpen om op een veilige en gecontroleerde manier te blijven sporten tijdens en na de zwangerschap. Ten slotte biedt ze ook de mogelijkheid om in je eigen omgeving te sporten.

Wil je weten wat Fun Fit Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fun Fit Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fun Fit Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fun Fit Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Fun Fit Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fun Fit Steenwijk

Bezoekers bekeken ook