Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure voor het bouwen van een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan de Meester Zigher ter Steghestraat 3 in Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure voor het bouwen van een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan de Meester Zigher ter Steghestraat 3 in Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure Kenmerk: Z2023-00003348 Verzenddatum besluit: 19-12-2023 Locatie: Meester Zigher ter Steghestraat 3, 8331KG Steenwijk Projectomschrijving: het bouwen van een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Deze omgevingsvergunning bevat een afwijking van het bestemmingsplan. Binnen 6 weken na de verzenddatum kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Het bezwaarschrift richt u, tenzij anders vermeld, aan burgemeester en wethouders, postbus 162, 8330 AD Steenwijk. U kunt de voorzieningenrechter verzoeken om een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen, wanneer een spoedeisende beslissing op het bezwaarschrift noodzakelijk is. Dit verzoek richt u aan: de voorzieningenrechter van Rechtbank Overijssel, Zittingsplaats Zwolle, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Aangevraagde en afgegeven (omgevings)vergunningen kunt u digitaal opvragen via www.steenwijkerland.nl/Inwoners/bouwen_en_wonen.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 03-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. f48056f10626dabdea873b471eaf15a1

Gerelateerde berichten