Electro World Oosterhof

Electro World Oosterhof is een Elektronicawinkel gelegen aan Woldpromenade 13-17 in Steenwijk.

Meer informatie over Electro World Oosterhof in Steenwijk

Electro World Oosterhof is al meer dan 75 jaar gevestigd in het centrum van Steenwijk. De winkel heeft een breed assortiment aan elektronica en huishoudelijke apparaten. Het personeel is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan klanten op maat adviseren. Als zelfstandig bedrijf profiteert Oosterhof van de inkoopkracht van de winkelformule Electro World, waardoor ze naast service ook scherpe prijzen kunnen bieden. Ze hebben ook een eigen technische dienst voor reparaties en onderhoud aan apparaten. Verder bieden ze bezorg- en installatieservices aan. Electro World hecht veel waarde aan service en klantgerichtheid. Daarnaast zijn ze op zoek naar medewerkers die persoonlijk contact met de klant belangrijk vinden. Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief en een account aanmaken voor extra voordelen.

Wil je weten wat Electro World Oosterhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electro World Oosterhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electro World Oosterhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electro World Oosterhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Electro World Oosterhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electro World Oosterhof

Bezoekers bekeken ook