Delta House BV

Delta House BV is een Huizenbouwer gelegen aan Woldmeentherand 1 in Steenwijk.

Meer informatie over Delta House BV in Steenwijk

DeltaHouse is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en bouwen van comfortabele, duurzame en energiezuinige woningen. Ze hebben een divers portfolio met projecten zoals eengezinswoningen, villa's, commerciële gebouwen en openbare gebouwen zoals opvangcentra, scholen en zorginstellingen. DeltaHouse heeft alle productiefaciliteiten en het bouwproces in eigen beheer, wat zorgt voor constante kwaliteit, prijs en een relatief korte bouwtijd. Ze hebben ruim 10 jaar ervaring en een team van experts die klanten gedurende het hele bouwproces bijstaan. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaam bouwen en werkt volgens de normen van 'nature superiority'. Ze streven naar kwaliteit, duurzaamheid en optimale leefbaarheid. DeltaHouse heeft verschillende projecten waar geïnteresseerden inspiratie kunnen opdoen en hun ideeën kunnen bespreken. Het bedrijf ontwerpt en bouwt met liefde voor het vak en heeft kernwaarden zoals leefcomfort, maatwerk, duurzaamheid, betrouwbaarheid en transparantie. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met DeltaHouse.

Wil je weten wat Delta House BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Delta House BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Delta House BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Delta House BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Delta House BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Delta House BV

Bezoekers bekeken ook