de smederij koffie & thee

de smederij koffie & thee is een Koffiewinkel gelegen aan Gasthuisstraat 34-36 in Steenwijk.

Meer informatie over de smederij koffie & thee in Steenwijk

Bij Papa & Eef Koffie en Thee, dé koffie en thee winkel van Steenwijk, bent u aan het juiste adres voor verse koffiebonen en een ruime keuze aan thee. De koffiebonen komen van Mocca d'or, een lokale koffiebrander uit Zwolle die al sinds 1930 bestaat. Elke week worden hier de beste bonen van over de hele wereld geleverd. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreid assortiment aan thee, bestaande uit maar liefst 67 verschillende soorten. Deze worden zorgvuldig geselecteerd door Papa & Eef zelf. Enkele populaire koffiesoorten zijn de Sulawesi Kalosi, een Arabica koffie uit Indonesië met kruidige en houtachtige nuances, de Café Diego, een blend van Arabica bonen uit Mexico, Costa Rica en Panama met een notige en zoete smaak, en de India Monsooned Malabar AA, een Arabica koffie uit India met een kruidige en hartige smaak en nuances van speculaas en karamel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Papa & Eef Koffie en Thee.

Wil je weten wat de smederij koffie & thee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de smederij koffie & thee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de smederij koffie & thee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de smederij koffie & thee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar de smederij koffie & thee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de smederij koffie & thee

Bezoekers bekeken ook