De Regisseur

De Regisseur is een Evangelische kerk gelegen aan President Kennedystraat 39 in Steenwijk.

Meer informatie over De Regisseur in Steenwijk

De Regisseur is een energieke kerk met passie voor God en een hart voor mensen. Ze zijn gevestigd in de wijk de Gagels, President Kennedystraat 39, 8331 BL Steenwijk. De kerk is er zowel voor God als voor de mensen, met elkaar en voor elkaar. Op de website is er meer praktische informatie te vinden, zoals waar je kunt parkeren. Verder is er een nieuwssectie waar recente berichten te bekijken zijn, zoals een aankondiging over de Pinksterdienst in 2023. Daarnaast is er ook een pagina met andere informatie, zoals jaarverslagen en financiën. De contactgegevens van De Regisseur zijn: (0521) 857 498 en info@deregisseursteenwijk.nl. De kerk houdt samenkomsten op het adres President Kennedystraat 39, 8331 BL Steenwijk, om 10:00 uur. De website van De Regisseur is gemaakt door Make it Matter.

Wil je weten wat De Regisseur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Regisseur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Regisseur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Regisseur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar De Regisseur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Regisseur

Bezoekers bekeken ook