De Klincke

De Klincke is een Organisatie voor maatschappelijk werk gelegen aan Sint-Clemenskerk, Kerkstraat 16 in Steenwijk.

Meer informatie over De Klincke in Steenwijk

De Protestantse Gemeente te Steenwijk is een gemeenschap die zich inzet om mensen te laten voelen dat ze geliefd zijn door God. Niet alleen op zondag komen ze samen, maar ook doordeweeks willen ze een gemeente zijn die midden in de samenleving staat. Er worden online diensten aangeboden en er is een mogelijkheid om diensten achteraf te bekijken. Daarnaast worden er collectes gehouden voor diaconale doelen. In 2023 is er een expositie genaamd "Kerk & Hobby" in de Grote Kerk. Het Kerkelijk Bureau is geopend op bepaalde dagen en er is een agenda met verschillende activiteiten. De Fancy Fair is een bekend evenement dat helpt bij het financieren van het onderhoud van de Grote Kerk. Er zijn ook groepen waar mensen welkom zijn om deel te nemen aan gesprekken en er is een mogelijkheid om lege statiegeldflessen in te leveren voor het goede doel. Tijdens bijzondere- en hoogtijdagen wordt er een symbolische bloemschikking gemaakt in de kerk. De Protestantse Gemeente Steenwijk verwelkomt jongeren, gezinnen, ouderen en iedereen die geïnteresseerd is. De contactgegevens van de kerkenraad, het kerkelijk bureau, het nieuwsblad "De Brug", de kerkbrief en de websitebeheerder zijn beschikbaar.

Wil je weten wat De Klincke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Klincke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Klincke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Klincke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar De Klincke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Klincke

Bezoekers bekeken ook