Clair de Lune - Yoga & More

Clair de Lune - Yoga & More is een Yogastudio gelegen aan Burgemeester G.W. Stroïnkweg 44 in Zuidveen.

Meer informatie over Clair de Lune - Yoga & More in Zuidveen

Allysa, de eigenaresse van Clair de Lune Yoga, heet iedereen welkom op de website. Ze heeft zelf veel rust en ontspanning gevonden door yoga en wil dit graag aan anderen overbrengen. Na een aantal jaar lesgeven in Heerenveen, is ze nu op zoek naar een plek dichterbij om mensen te helpen ontspannen. Ze biedt onder andere zwangerschapsyoga aan, waarbij je je bewust kunt voorbereiden op de bevalling. De cursus behandelt verschillende onderwerpen, zoals ademhalingstechnieken, bevalhoudingen en ontspanning. Er is ook een partnerles en een terugkom moment inbegrepen. Voor deelname aan de cursus is geen yoga ervaring vereist. Daarnaast biedt Clair de Lune Yoga ook Yin Yoga aan, een ontspannen manier om bewust bezig te zijn met lichaam en geest. Hierbij wordt aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen, meditaties en het versoepelen en versterken van het lichaam. Op de website zijn ook de tarieven te vinden voor zowel de Yin Yoga als de zwangerschapsyoga. Ten slotte zijn de contactgegevens van Clair de Lune Yoga te vinden, evenals de leslocatie en de mogelijkheid om hen te volgen op social media.

Wil je weten wat Clair de Lune - Yoga & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Clair de Lune - Yoga & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Clair de Lune - Yoga & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clair de Lune - Yoga & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Clair de Lune - Yoga & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Clair de Lune – Yoga & More

Bezoekers bekeken ook