Christelijke Gereformeerde Kerk Steenwijk

Christelijke Gereformeerde Kerk Steenwijk is een Kerk van Christus gelegen aan Oostwijkstraat 106 in Steenwijk.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk Steenwijk in Steenwijk

De Christelijke Gereformeerde Kerk in Steenwijk heet iedereen welkom. Ze houden hun diensten in de Eben Haëzerkerk aan de Oostwijkstraat 106. Op de website is de agenda te vinden met alle activiteiten en het preekrooster. Daarnaast kunnen de laatste kerkdiensten online bekeken worden. In de dienst van maandag 30 oktober 2023 wordt er gelezen uit 1 Johannes 4:15-17, waarin wordt benadrukt dat degene die belijdt dat Jezus de Zoon van God is, in God blijft en God in hem. De kerk gelooft in God en komt samen om Hem te ontmoeten, te bidden, te zingen en te luisteren naar Zijn Woord.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk Steenwijk

Bezoekers bekeken ook