Café‚-Grill Restaurant Sphinx

Café‚-Grill Restaurant Sphinx is een Maaltijdbezorging gelegen aan Gasthuisstraat 40 in Steenwijk.

Meer informatie over Café‚-Grill Restaurant Sphinx in Steenwijk

Wegens vakantie is restaurant Sphinx gesloten tot en met 10 maart. Maar er is wel goed nieuws, want na iedere bestelling maak je kans op mooie prijzen door aan het rad te draaien. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je eenvoudig en snel op de eigen website van Sphinx bestellen en het eten laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt ook je bestelling afhalen, zodat je snel geholpen wordt. Betaal direct online met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Sphinx is gevestigd aan de Gasthuisstraat 40 in Steenwijk en de bezorg- en afhaaltijden zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Café‚-Grill Restaurant Sphinx verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café‚-Grill Restaurant Sphinx of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café‚-Grill Restaurant Sphinx? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café‚-Grill Restaurant Sphinx het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Café‚-Grill Restaurant Sphinx reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café‚-Grill Restaurant Sphinx

Bezoekers bekeken ook