Bujinkan dojo Santo

Bujinkan dojo Santo is een Vechtsportschool gelegen aan Oostwijkstraat 10 in Steenwijk.

Meer informatie over Bujinkan dojo Santo in Steenwijk

Bujinkan Budō Taijutsu is een krijgskunst die wordt onderwezen binnen de Bujinkan organisatie. Het is opgebouwd uit elementen van 9 verschillende krijgstradities en wordt overgedragen van leraar op leerling. Het doel is niet om te winnen van de tegenstander, maar om te ontsnappen aan een gevecht. De training omvat geen vaste vormen of kata's, maar richt zich op het leren omgaan met de veranderingen in de werkelijkheid. Budō Taijutsu is geschikt voor alle leeftijden en wordt op een kalme en ontspannen manier beoefend, waarbij studenten elkaar helpen om zich verder te ontwikkelen. De trainingslocatie is Sportzaal de Schans in Steenwijk en de minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via info@santodojo.nl.

Wil je weten wat Bujinkan dojo Santo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bujinkan dojo Santo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bujinkan dojo Santo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bujinkan dojo Santo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bujinkan dojo Santo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bujinkan dojo Santo

Bezoekers bekeken ook