Brasserie Zus en Zo

Brasserie Zus en Zo is een Brasserie gelegen aan Markt 20 in Steenwijk.

Meer informatie over Brasserie Zus en Zo in Steenwijk

Zus en Zo is een gezellige brasserie in het centrum van vestingstad Steenwijk. Ze zijn 7 dagen per week geopend voor lunch, diner en borrel. In het monumentale pand is er ruimte voor meer dan 70 gasten. Je kunt hier het hele jaar door terecht voor een kop koffie, lunch, diner of borrel. Ze hebben een overdekt gevelterras met 40 zitplaatsen en terraskachels. Daarnaast hebben ze ook een groot verwarmd terras op het marktplein met ruim 130 plaatsen, waar je kunt genieten van alle festiviteiten die de vestingstad te bieden heeft. Het enthousiaste team staat altijd voor je klaar en ze bieden een gezellig en betaalbaar verblijf aan. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie met gebak, een uitgebreid à la carte diner en alles daartussenin. Ze hebben een diverse menukaart voor lunch en diner, dus er is voor ieder wat wils. Ook kun je hier genieten van een gevarieerde borrelplank met een mooie wijn of speciaal biertje. Bij minder mooi weer zit je op het overdekte terras en houden ze je warm met kacheltjes.

Wil je weten wat Brasserie Zus en Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Zus en Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Zus en Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Zus en Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Brasserie Zus en Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Zus en Zo

Bezoekers bekeken ook