Blokker Steenwijk

Blokker Steenwijk is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Oosterstraat 7-9 in Steenwijk.

Meer informatie over Blokker Steenwijk in Steenwijk

Bij Blokker Oosterstraat Steenwijk vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers, frituurpannen, kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers, thermometers, dweilen, afvalzakken, luchtverfrissers, prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en advies krijgen van de medewerkers, of je kunt online bestellen en het thuis laten bezorgen of ophalen in een van hun winkels. Ze hebben ook wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en houden je op de hoogte via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00 - 20:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Steenwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Steenwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Steenwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Steenwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Blokker Steenwijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Steenwijk

Bezoekers bekeken ook