Bever

Bever is een Winkel voor buitensport gelegen aan Woldmeentherand 11 in Steenwijk.

Meer informatie over Bever in Steenwijk

Bever Steenwijk is een outdoorwinkel gelegen aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk. De winkel is morgen geopend vanaf 10:00 uur. Je kunt de winkel eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer, zoals bus 13 richting Drachten en uitstappen bij halte Oostermeenthe, of bus 40 richting Zwolle en uitstappen bij halte Westercluft. Vanaf het station is het ook mogelijk om te wandelen naar de winkel, dit duurt ongeveer 20 minuten, of je kunt een OV-fiets pakken. Met de auto is Bever Steenwijk goed bereikbaar, aangezien de winkel vlakbij afrit 6 van de A32 ligt en er gratis parkeergelegenheid voor de deur is. In de winkel kun je terecht voor een grote outdoorcollectie en deskundig advies van de experts. Er zijn verschillende services beschikbaar, zoals winkelen op afspraak, het uitproberen van uitrusting, het ophalen van online bestellingen en onderhouds- en reparatiediensten. Ook is er gratis WiFi in de winkel en kun je in de winkel bestellen en laten bezorgen. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de winkel met de winkelspotten en zijn er andere Bever-winkels in de buurt, zoals Bever Zwolle, Assen, Leeuwarden, Groningen, Deventer en Apeldoorn.

Wil je weten wat Bever verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bever reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bever

Bezoekers bekeken ook