Bergsma Lifestyle

Bergsma Lifestyle is een Fotograaf gelegen aan Beukenhof 8 in Steenwijk.

Meer informatie over Bergsma Lifestyle in Steenwijk

Coby Bergsma is een veelzijdige fotograaf en gediplomeerd visagist/stylist bij Bergsma Lifestyle Fotografie. Ze bespreekt vooraf al jullie wensen en denkt creatief met jullie mee. Ze is een levensloop fotograaf die alle momenten in jullie leven met de juiste klik weet vast te leggen, zoals een trouwdag, geboorte, pasgeboren baby, familie-uitje, dieren, portfolio en zelfs het laatste gedeelte van een leven. Coby biedt ook visagie services, waarbij ze je schoonheid accentueert. Ze werkt samen met andere professionals, zoals fotograaf/docent Johan Bergsma van Bergsma-Photography en OdG juristen & adviseurs, om de perfecte resultaten te leveren. Daarnaast is Coby maatschappelijk betrokken en fotografeert ze belangeloos voor verschillende maatschappelijke instellingen. Haar werk is te koop via haar website en ze is gevestigd in Steenwijk.

Wil je weten wat Bergsma Lifestyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bergsma Lifestyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bergsma Lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bergsma Lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Bergsma Lifestyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bergsma Lifestyle

Bezoekers bekeken ook