Be Strong Krav Maga

Be Strong Krav Maga is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Gasthuislaan 92 in Steenwijk.

Meer informatie over Be Strong Krav Maga in Steenwijk

BE STRONG GYM is dé sportschool in Emmeloord die je helpt bij het creëren van een gezonde lifestyle. Ze bieden professionele begeleiding om je fit en vitaal te maken, onder andere met behulp van losse gewichten zoals kettlebells, barbells en dumbbells. Bij BE STRONG GYM zorgen ze ervoor dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt en die bij je past, zodat je zowel een gezonde mind als body kunt bereiken. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier om vragen te stellen of een abonnement af te sluiten. Daarnaast bieden ze ook regelmatig workshops aan over verschillende onderwerpen zoals Krav Maga, StrongFirst, mindfulness en mobiliteit/flexibiliteit. Schrijf je nu in voor hun nieuwsbrief en kom langs bij BE STRONG GYM om je doelen te bereiken.

Wil je weten wat Be Strong Krav Maga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Be Strong Krav Maga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Be Strong Krav Maga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Be Strong Krav Maga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Be Strong Krav Maga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Be Strong Krav Maga

Bezoekers bekeken ook