Badmintonclub BC Alert

Badmintonclub BC Alert is een Badmintonclub gelegen aan Gagelsweg 25 in Steenwijk.

Meer informatie over Badmintonclub BC Alert in Steenwijk

Badmintonclub Alert heet je welkom en legt uit hoe leuk en spannend badminton kan zijn. Je kunt het helemaal naar eigen wens invullen, of je nu gewoon een beetje moe wilt worden of tot het uiterste wilt gaan, alleen wilt spelen of in een team, voor de gezelligheid gaat of voor het resultaat. BC Alert weerspiegelt deze veelzijdigheid. De club biedt gemoedelijke sportiviteit en geen prestatiedrang, maar wel sportieve stimulansen. Ze bieden leuke trainingen en begeleiding voor volwassenen en hebben zowel competitieteams als recreatieve spelers. Als je meer wilt weten, kun je op hun website kijken. Daarnaast wordt er ook reclame gemaakt voor de sponsor Autorijschool AutoDidact.

Wil je weten wat Badmintonclub BC Alert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badmintonclub BC Alert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badmintonclub BC Alert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badmintonclub BC Alert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Badmintonclub BC Alert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badmintonclub BC Alert

Bezoekers bekeken ook