Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning voor het wijzigen van de winkelfunctie naar wonen aan de Doelenstraat in Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning voor het wijzigen van de winkelfunctie naar wonen aan de Doelenstraat in Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Nieuwe besluitdatum wordt: 1-3-2024 Locatie: Doelenstraat 3, 8331HZ Steenwijk Zaakomschrijving: het wijzigen van de winkelfunctie naar wonen Zaaknummer: Z2023-00005706 Activiteiten: bouwen van een bouwwerk [art. 2.1.1.a], Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening [art. 2.1.1.c] Wij verlengen eenmalig de beslistermijn Burgemeester en wethouders van Steenwijkerland maken bekend dat de beslistermijn voor bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning is verlengd. Tegen het besluit om de beslistermijn te verlengen kunt u geen bezwaar maken Als u het niet eens bent met het definitieve besluit kunt u daartegen bezwaar maken. Waarom publiceren wij dit bericht? Eerder hebben wij bekendgemaakt dat wij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. Hiermee laten wij u weten dat wij langer de tijd hebben om een besluit hierover te nemen. Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0521 of via omgevingsvergunning@steenwijkerland.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2023-00005706 noemen?

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 10-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. b23a3f2851a2b3a4f13d6644c42f079c

Gerelateerde berichten