B.V. Concrelit

B.V. Concrelit is een Betoncentrale gelegen aan Pluggematen 8 in Steenwijk.

Meer informatie over B.V. Concrelit in Steenwijk

Concrelit Stalvloeren is al meer dan 60 jaar actief in Nederland als producent en leverancier van agrarische betonproducten. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van prefab stalvloeren, voornamelijk voor grote ligboxstallen. In Steenwijk worden verschillende materialen geproduceerd, zoals roostervloeren, boxdekken, onderslagbalken en mestkelderdekplaten. Vanwege de grote variëteit in stalontwerpen en de individuele eisen en wensen van melkveehouders, levert Concrelit Stalvloeren alleen op basis van projecten. Dit betekent dat ze calculeren, produceren en leveren op maat.

Wil je weten wat B.V. Concrelit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.V. Concrelit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.V. Concrelit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.V. Concrelit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar B.V. Concrelit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.V. Concrelit

Bezoekers bekeken ook