Argentino Tango

Argentino Tango is een Argentijns restaurant gelegen aan Woldpromenade 50 in Steenwijk.

Meer informatie over Argentino Tango in Steenwijk

Argentino Tango is een gezellig restaurant in het centrum van Steenwijk waar je de sfeer van Argentinië kunt proeven. Ze serveren heerlijke Zuid-Amerikaanse gerechten, zoals tapas, steaks, spareribs en vis- of vegagerechten. Het restaurant heeft plaats voor 52 personen en er is ook een terras waar je met mooi weer kunt zitten. Parkeren is geen probleem, er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ze hebben verschillende acties, zoals een driegangenmenu voor twee personen voor €74,95 en onbeperkt spareribs of kip piri piri voor €32,50. Daarnaast bieden ze ook een bedrijvenmenu aan vanaf 8 personen, inclusief onbeperkt drinken. Je kunt ook je maaltijd laten bezorgen of afhalen via hun eigen webshop. Volg Argentino Tango op social media voor de laatste updates en acties.

Wil je weten wat Argentino Tango verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Argentino Tango of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Argentino Tango? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Argentino Tango het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Steenwijk. Opzoek naar Argentino Tango reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Argentino Tango

Bezoekers bekeken ook