Gemeente Steenwijkerland - Verplaatsen gehandicaptenparkeerplaats - Prinses Beatrixstraat 3 Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Steenwijkerland - Verplaatsen gehandicaptenparkeerplaats - Prinses Beatrixstraat 3 Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Overwegende: dat de bewoner van de Ds. J.J. Ketstraat 43 te Giethoorn op medische gronden een invalidenparkeerkaart heeft gekregen; dat deze persoon zich te voet slechts over beperkte afstand kan voortbewegen; dat deze persoon onlangs van het Eendrachtsplein 14 te Giethoorn is verhuisd naar de Ds. J.J. Ketstraat 43 te Giethoorn; dat het daarom wenselijk is de situering van de gehandicaptenparkeerplaats aan te passen om de afstand tussen het geparkeerde voertuig en de woning zo beperkt mogelijk te houden; dat niet is gebleken dat belanghebbenden door de aanleg van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken onevenredig worden benadeeld; dat in de nabijheid voldoende alternatieve parkeergelegenheid aanwezig is; dat genoemde maatregel is bedoeld ter bescherming van de weggebruikers en passagiers; dat genoemde wegen niet onder het beheer vallen van het Rijk, de provincie of het waterschap; dat ter zake van dit besluit overleg is gepleegd met de korpschef van de regiopolitie IJsselland; dat de politie hierover positief heeft geadviseerd; gelet op artikel 2 van de Wegenverkeerswet 1994 en artikel(en) 8, 12, 14, 21 alsmede 23 tot en met 26 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer;   B e s l u i t e n : door verplaatsing van een bord model E6 van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 met onderbord met daarop het kenteken KJ-678-H van het Eendrachtsplein 43 te Giethoorn naar nabij Ds. J.J. Ketstraat 43 te Giethoorn een gehandicaptenparkeerplaats te verplaatsen.   Steenwijk , 20 februari 202 4   namens burgemeester en wethouders van Steenwijkerland, Juridisch a dviseur Beheer en Realisatie,

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 21-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Steenwijk
  2. 8a68ad59ad9ff88796800917e01d4b30

Gerelateerde berichten